(58)

Et liv som dit

ljudbok och e-bok


De bedste kĂŠrlighedshistorier begynder med modsĂŠtninger, der mĂždes. Ikke?

Ava er en romantiker, som hellere vil stole pÄ sine instinkter end pÄ algoritmer og onlinedating. Godt nok har de instinkter endnu ikke fÞrt til mÞdet med den eneste ene, men det er bare et spÞrgsmÄl om tid, ikke?

SÄ da hun endelig mÞder en sÞd fyr pÄ et skriveretreat i Italien, bekrÊfter det hendes tro pÄ kÊrlighed ved fÞrste blik. Sammen udforsker de den italienske kyst, svÞmmer i det azurblÄ hav og bliver hurtigt uadskillelige.

Men da de vender tilbage til hverdagen i London, mĂ„ de indrĂžmme, at de er mere forskellige, end de havde regnet med – hvad angĂ„r stort set alt.

Med smÄ problemer dukker store spÞrgsmÄl op: Kan en dedikeret vegetar som Ava leve med en mand, der nÊgter at lade sig omvende? Kan Matt lÊre at se Avas elskede hund, Harold, som charmerende snarere end uopdragen? Kan deres kÊrlighed i det hele taget overleve, nÄr deres to meget forskellige liv kolliderer?

Et liv som dit er en endnu herlig romantisk komedie om modsĂŠtninger, der mĂždes, af bestsellerforfatteren Sophie Kinsella.

”SĂ„ tĂŠt pĂ„ perfekt som en romantisk komedie kan vĂŠre.” – Jenny Colgan

”En munter, morsom og hjertevarm fortĂŠlling om de udfordringer, som vi stĂ„r overfor, nĂ„r vi vĂŠlger at blive en del af en andens liv.” – Beth O’Leary

”Kinsellas intelligente romance om kunsten at indgĂ„ kompromisser veksler mellem humor, der fĂ„r dig til at grine hĂžjt, og Ăžjeblikke, der gĂ„r lige i hjertet.” – Publishers Weekly

”Et charmerende blik pĂ„, hvad det krĂŠver at skabe kĂŠrlighed, der varer ved, mellem to mennesker med forskellige liv.” – Kirkus Reviews


UpplÀsare: Filippa Suenson
LĂ€ngd: