(0)

Et stykke af en sky

e-bok


"Et forsyn, der havde krydset forhÄndenvÊrende gener med et sÄ umuligt resultat som hendes, kunne kun vÊre udtryk for en sublim form for det groteske. NÄr livet skulle give udtryk for sin hÞjeste og mest udspekulerede trang til morbiditet gennem et uskyldigt, sageslÞst vÊsen, som hun vel med rette kunne fÞle at vÊre, kunne det, i hvert fald ifÞlge hende selv, kun skyldes en iboende trang til ved sÊrlige lejligheder at afslÞre blot og bar ondskab af en grad, hun nÊppe selv kunne sÊtte ord pÄ. Alt dette kunne Bonnie kun alt for tydeligt lÊse ved sit blotte spejlbillede. Hun var kort og godt grim."

"Et stykke af en sky" bestÄr af 14 noveller om angst og lidenskab, om kÊrlighed og afmagt, om desperation og forvandling i et nervespÊndt samfund fortalt med nÊrvÊr og prÊcision og indimellem med smÄ islyn af forlÞsende humor og vanvid.

Hans Peter Rolfsen er en dansk forfatter. Han bevÊger sig inden for mange forskellige genrer og har bÄde skrevet romaner, noveller, fagbÞger samt en lang rÊkke bÞrne- og ungdomsbÞger.