(7)

Eva Brauns hemmelighed

ljudbok


James Reed er pensioneret oberst og bor i 1990 i den sydengelske landsby Chippenham. Et af ugens hÞjdepunkter er, nÄr det lykkes ham pÄ The Old Inn om lÞrdagen at finde villige og interesserede tilhÞrere. Om dengang, han deltog i invasionen i Nordmandiet og var med til at befri Europa for nazismens Äg, og om dengang, han var kodeekspert i efterretningstjenesten under Den Kold Krig.

Men der er Ă©n historie, han aldrig har fortalt til nogen.

Historien starter ganske banalt. Med en ung kvinde der mĂžder Adolf Hitler og fascineres - af magten og manden. Slutningen er til gengĂŠld dramatisk. Kulminerende med selvmordet i bunkeren 30. april 1945.

En ganske amindelig lÞrdag dukker en tysk advokat uventet op pÄ pubben og lÊgger et sÊrt testamente pÄ bordet. Den overraskende entré tvinger James Reed til at genfremkalde den fortid, som han ellers troede, var reduceret til spÊndende, men ufarlig pup-underholdning. Og han tvinges meget mod sin vilje til at forsÞge at finde en slutning pÄ historien.

Eva Braun; Adolf Hitler; biografiske romaner; den 2. verdenskrig; nazister; kĂŠrlighed; spĂŠnding; Tyskland; Berlin; 1940-1949; 1990-1999


UpplÀsare: Peter BÞttger
LĂ€ngd: