(31)

Falkeblik

ljudbok och e-bok


Falken er en elegant og effektiv jÊger, der med sit falkeblik opsporer byttet og slÄr til.

Det er sensommer i Danmark, og gaderne summer af liv. Anna Blaafalk Äbner sin hoveddÞr. Udenfor stÄr en kvinde, der er kommet for at gÞre op med fortiden.

Et dobbeltmord i Hamborg trÊkker trÄde til terrorlederen The Tailor, manden bag angrebene i KÞbenhavn i 2016. PET modtager alarmerende efterretninger fra Tyskland. Danmark er tilsyneladende mÄlet for The Tailors terrorplaner, og han er allerede ankommet. Samtidig kidnappes to teenagere i henholdsvis KÞbenhavn og Odense. Efterforskernes blod fryser til is, da de opdager, at deres tidligere kollega, det lÞsgÄende missil Sara Berg, stÄr bag.

Drabschef Victor Bachs team bliver ufrivilligt parret med Anders Axelsens nye enhed. Med ekspertbistand fra NC3 og Dieter Wolf fÄr de en altoverskyggende opgave. At opspore og eliminere terrortruslen.

Anna fÞler sig tilsidesat, da hun sÊttes pÄ Napoleonssagen. En cold case, der blandt andet omhandler et uopklaret drab. Alle troede, at historien om Napoleon var opstÄet blandt eleverne pÄ politiskolen. Legenden fortÊller om Napoleon, at han er en korrupt betjent, der styrer det kÞbenhavnske narkomarked med hÄrd hÄnd. Pludselig eskalerer sagen, og Anna mÄ se i Þjnene, at Napoleon eksisterer, og at han mÄske er tÊttere pÄ, end hun aner. Men det skal vise sig, at alt bliver endnu vÊrre!

Falkeblik er tredje bind i den anmelderroste serie om Anna Blaafalk og efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: