(0)

Falske beviser

ljudbok och e-bok


I dette fjerde bind i serien om inspektÞr Hannasyde, fÄr inspektÞren til opgave at opklare mordet pÄ den velansete og respekterede Ernest Fletcher, der findes myrdet, tÊvet ihjel med et blunt objekt.

I takt med at Hannasydes efterforskning udvikler sig, dukker der flere og flere beviser op, der tyder pÄ, at Fletcher langt fra var den mand, han udgav sig for at vÊre - og midt i det hele, bliver endnu et mord begÄet pÄ nÊrmest identisk vis.

Biography:

OM FORFATTEREN

Georgette Heyer (1902-1974) var en britisk forfatter, der er mest kendt for sine Jane Austen-inspirerede historiske romancer og sine thrillere. Hun udgav i en ÄrrÊkke bÄde en romantisk roman og en thriller om Äret og var en aktiv forfatter indtil sin dÞd i 1974, hvor 48 af hendes vÊrker stadig var i produktion.

OM SERIEN

Falske beviser er det fjerde og sidste vÊrk i serien om inspektÞr Hannasyde, der stilles over for den ene mordgÄde efter den anden i denne rÊkke af klassiske "whodunit"-bÞger, hvor blandt andet familieintriger og mÞrke hemmeligheder blot er noget af den modstand, som Hannasyde mÞder pÄ sin vej.


UpplÀsare: Niels VedersÞ
LĂ€ngd: