(2)

Familien Bruchfontaine

ljudbok och e-bok


Otto Bruchfontaine ankommer i sommeren 1920 til Egernsund fra Afrika. Byen er igen blevet dansk efter Genforeningen, og Otto ser rige muligheder i byens teglvĂŠrker. Sammen med sin viljestĂŠrke kone, Dagmar, grundlĂŠgger han industrifamilien Bruchfontaine, en magtfuld slĂŠgt, der i de nĂŠste Ă„rtier bevĂŠger sig til tops i Danmark.

 Gennem omskiftelige tider med nationale spéndinger, kriser, verdenskrig og store doser menneskelig svaghed holder slégten den moralske fane hþjt, mens de familiemedlemmer, der tréder ved siden af, bliver lempet ud i glemslen.

 Ind i denne familie fĂždes Valdemar, yngste tvillingebror i den tredje generation Bruchfontaine. I begyndelsen af 1970’erne arbejder han i en af familiens virksomheder i KĂžbenhavn, men Valdemar er ikke, som Bruchfontainer er flest, og tidens lĂžssluppenhed arbejder sig ind pĂ„ ham.

FAMILIEN BRUCHFONTAINE er en historie om en familie, der ikke gÄr pÄ kompromis. Det er en fortÊlling om pligt og Êre og det selvbedrag, der er nÞdvendigt, nÄr familiehistorien skal fortÊlles, og den indeholder adskillige skeletter.

Der er enestÄende fÊngslende lekture i denne slÊgtsroman, der sÊtter vor tids karrierejag pÄ spidsen og relaterer den til individets rettigheder.

Nordjyske ★ ★ ★ ★ ★

Keld Conradsen har igen skrevet en fremragende roman. Denne gang om hvordan et Þkonomisk dynastis magt grundlÊgges. Den viser, hvad det er for et talent, det krÊver, og at det kun kan lykkes ved at kombinere kynisme og evne til at fortrÊnge alt det, der ikke tjener de overordnede mÄl. Men det der isÊr fÄr romanen til at leve er Conradsens evne til at gÞre sine personer psykologisk interessante.

Dagbladenes Bureau ★ ★ ★ ★ ★

LÊs denne bog, hvis du synes, Ken Follett har fat i noget i sin trilogi om det 20. Ärhundrede. Denne her er faktisk bedre, og den foregÄr pÄ dansk jord.

Femina ★ ★ ★ ★ ★

Der er dÞmt solid underholdning nÄr familiehemmeligheder, excentriske personligheder og historiske begivenheder rulles ud i Keld Conradsens nye slÊgtsroman.

Aarhus Stiftstidende

Som lĂŠser er man blevet forfĂžrt af den karismatiske familie Bruchfontaine.

JP Aarhus

Bid mĂŠrke i dette forfatternavn, hvis du ellers elsker en godt fortalt, godt skrevet og godt komponeret historie...

SĂžndag

En velskrevet og spéndende familiekrþnike 
 Personskildringen er nuanceret og vedkommende og sikrer en god og helstþbt léseoplevelse.

LektĂžrudtalelsen


UpplÀsare: Peter BÞttger
LĂ€ngd: