(2)

Familien tides hemmeligheder

ljudbok


Enhver familie har sine hemmeligheder. Nogle er bare smÄ hvide lÞgne; andre er mere seriÞse, som utroskab og bedrag. Og nogle hemmeligheder er sÄ frygtelige, at de bÞr gemmes langt, langt vÊk, for hvis de nogensinde blev afslÞret, ville de med sikkerhed splitte en familie ad.

Familien Tide er en familie med mange hemmeligheder. Dora, familiens yngste, bor i en lejlighed i et faldefÊrdigt varehus sammen med sin kunstnerkÊreste Dan. Hele sit liv har hun skÞjtet pÄ overfladen, men da hun bliver gravid vendes hendes verden op og ned, og hun vender hjem til Clifftops, familiens gamle hus ved Dorset kyst, for at konfrontere sin fortid.

Clifftops har ikke Êndret sig og Dora kan stadig mÊrke ekkoet fra den frygtelige sommerdag da hendes liv Êndrede sig for altid. Da hun begynder at lede efter spor fra den skÊbnesvangre dag, gÄr det op for hende, at vejen til forlÞsning gÄr gennem hendes plagede sÞster, Cassie. Hvis Dora kan afslÞre de hemmeligheder, som Cassie svor hun ville tage med sig i graven, har hun mÄske en chance for at blive fri. Men kan disse lÊnge gemte hemmeligheder virkelig tilgives?

Familien Tides hemmeligheder er en tryllebindende dramatisk familiesaga af debutforfatteren Hannah Richell.

“Sproget er sĂ„ levende, at man fordyber sig fuldstĂŠndig i familien Tides verden - denne her bog nĂ„r langt!” - Good Housekeeping

”
 afslĂžringerne omkring hvad der skete og den byrde af skyld som familien Tide bĂŠrer rundt pĂ„, fremkaldes kraftfuldt i et klassisk melodrama med utroligt realistiske personer. Du er hooked fra fĂžrste side.” – Readers Digest

sĂžskende, familien, tragedier, slĂŠgtsromaner, skyld, hemmeligheder, England


UpplÀsare: Jette Mechlenburg
LĂ€ngd: