(0)

Familiestrid

e-bok


Amy og hendes bror Fenton, der er bÞrnebÞrn af den besnÊrende og smukke Lilith, kommer i 1860'erne fra Boston til London med det faste fortsÊt at opnÄ rigdom og berÞmmelse pÄ scenen. Men Amy har et andet og dybere mÄl, som fÄr den nÊsten fyrre Är gamle familiefejde til at blusse op igen. Hendes sÞgen efter deres afdÞde fars slÊgtninge bringer hende ind i en familiekonflikt, hun ikke kan forstÄ. Men den bringer hende ogsÄ et inderligt engagement til en ung mand, hvis tilhÞrsforhold til de stridende familier ikke er uden problemer.

Claire Rayner er fÞdt i London i 1932. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet pÄ flere forskellige hospitaler i London. Hendes store interesse for medicinske og sociale spÞrgsmÄl har resulteret i et stort antal artikler og fagbÞger. "SlÊgten Lackland" er hendes store gennembrud som skÞnlitterÊr forfatter.

Claire Rayners krÞnike over Lackland-slÊgten strÊkker sig fra begyndelsen af 1800-tallet til langt op i det tyvende Ärhundrede. Serien bestÄr af 12 bind, der bÄde kan lÊses enkeltvis og i forlÊngelse af hinanden.