(2)

Fange nr. 21

e-bok


PÄ SamsÞ findes en mand brutalt myrdet. Morderen har skamferet afdÞdes kÞnsdele, og journalist Xenia Holm dÊkker sagen i jagten pÄ nye forsider.Snart mÄ hun kaste alt andet til side, da det kommer frem, at livstidsfangen Sebastian de la Cour er flygtet fra sit topsikrede fÊngsel.

KriminalkommissĂŠr Henning Lorentzen hentes tilbage fra sit otium for at jagte manden bag terrororganisationen Manus Albino. Hele landet er i alarmberedskab, mens politi og efterretningstjeneste desperat forsĂžger at stoppe Sebastians hĂŠvn.

Fange nr. 21 er anden bog i den anmelderroste serie om organisationen Manus Albino, der anvender terror og mord for at opnÄ deres mÄl. Serien tegner et hÞjaktuelt og dystert billede af et Danmark med radikalisering og ekstreme miljÞer, der udfordrer demokratiets grundtanke og retsstatens.

Det skriver anmelderne om trilogien

“EnestĂ„ende, forrygende krimidebut!”

METROXPRESS

”Imponerende og lésevérdig krimidebut”

VILDMEDKRIMI.DK

“En dommedagsthriller af et format, som aldrig er set lignende i dansk spéndingslitteratur”

KRIMI CIRKLEN

“Snedige plots og hésblésende tempo”

KRIMISIDEN.DK

“Flot, fremragende og morderisk fornþjelig underholdning”

BOGVÆGTEN

“Intenst spéndende, velskrevet og velkomponeret. En krimi, der fortjener mange lésere.”

LITTERATURSIDEN.DK

Tvillingerne SĂžren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet mere end 30 bĂžger. De tre fĂžrste bind i serien om Manus Albino blev til KrimiMessen i marts 2016 genudgivet i reviderede udgaver og med helt nye forsider. De nĂŠste tre bind er nu under forberedelse.