(3)

Fanget i den forkerte krop

e-bok


Allerede som helt lille vidste Gitte, at hun inderst inde var en dreng. Som treÄrig fortalte hun uden tÞven, at hun hed Kim. Hendes barndom var fuld af nederlag, incest og familiefejder. I skolen havde hun Þgenavnet Drenge-Gitte, og derhjemme blev hun skÊldt ud for altid at opfÞre sig som en dreng. I lang tid troede Gitte, at hun for evigt skulle vÊre spÊrret inde i den forkerte krop, at der ingen udvej fandtes. Men sÄ en dag lÊste hun en artikel om kÞnsskifteoperationer. Hun var 15 Är, men vidste straks, at det var det, hun ville.

I "Fanget i den forkerte krop" fortÊller Kim om sin lange kamp. Han fortÊller om desperationen og nedturene, men ogsÄ om den fantastiske lykke det er at have fÄet lov til at gÞre sin drÞm til virkelighed: at blive mand i bÄde krop og sjÊl.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktÞr, forfatter og underviser, der har vÊret med til at udgive flere dokumentarbÞger, hvor hun har arbejdet i tÊt samarbejde med en person, der har en spÊndende personlig historie at fortÊlle. Dokumentarbogen "Fanget i den forkerte krop" er blevet til i samarbejde med Kim Jakobsen, der har fÄet foretaget en kÞnsskifteoperation.