(35)

Fantomsmerter - Chris Rantzau Cortes II

ljudbok och e-bok


Han fÞlte sig usikker pÄ, om motivet forrÄdte ham. Var det et af malerierne? Blikket sÞgte nedad mod det firkantede stykke celluloid i hÄnden. Det vendte sig i ham, og han udstÞdte et kort grynt, da den rÊdselsfulde virkelighed gik op for ham, og han smed fotoet fra sig, som om det var dÊkket af gift. UnderlÊben bÊvrede ukontrollabelt. DÞdningehovedet vurderede hastigt afstanden til dÞren. Chris satte sig opgivende pÄ gulvet og smed teleskopstaven fra sig. TÄrerne fÞltes som en syndflod, der skyllede Þjnene vÊk. Han tÞrrede dem, overvÊldet, i Êrmet, fÞr han sÄ op igen. SpÞgelset var, som spÞgelser har for vane, vÊk. Nu var han efterladt alene med liget, Syndefaldet, billedet af den parterede pige og de blafrende stearinlys.

ET SPØGELSE HJEMSØGER Århus og spreder frygt blandt byens kriminelle miljĂžer. Uden noget mĂžnster og uden at efterlade spor af sine forbrydelser slĂ„r det forbrydere ihjel, sĂ„ det ligner naturlige dĂždsfald. Af samme grund stĂ„r politiet pĂ„ bar bund.

Da nogle af dĂždsfaldene sker blandt rockerklubben Eagels Renegades’ medlemmer, kontakter gruppens prĂŠsident Chris Rantzau Cortes og beder ham undersĂžge sagen. PrĂŠsidenten er pĂ„ ingen mĂ„de overbevist om, at dĂždsfaldene er naturlige, og han Ăžnsker hurtigst muligt at finde og fĂ„ udleveret en syndebuk.

Samtidig hyres Chris til at stÄ for sikkerheden ved en kunstudstilling, der arrangeres af den excentriske millionÊr og godsejer Horst Arthur. En simpel opgave, der hurtigt kompliceres af gÄrdens sikkerhedschef Vera Bielke og sikkerhedskonsulenten Jannick Storm, der begge har deres egne dagsordner, bÄde hvad angÄr udstillingen og Chris Rantzau Cortes selv.


UpplÀsare: Stephan Garmark
LĂ€ngd: