(4)

Far for livet : En bog til manden som far

ljudbok


Det er en helt ny verden, der Äbner sig, nÄr man skal vÊre far. Allerede fÞr barnet bliver fÞdt, melder en rÊkke spÞrgsmÄl sig pÄ banen, og smÄ og store emner, man ikke fÞr har skÊnket en tanke, rykker pludselig helt frem i bevidstheden.

I ”Far for livet – en bog til manden som far” kan fĂŠdre og kommende fĂŠdre finde svar. Bogen rummer fagligt funderede oplysninger, rĂ„d og valgmuligheder til dig, der Ăžnsker saglig viden og klar information. Den kommer ind pĂ„ emner som graviditet, fĂždselsforberedelse, mĂždet med sundhedsvĂŠsenet, spĂŠdbarnet, tilknytning, at blive en familie, barsel, aktivitetsmuligheder, fĂždselsdepression og meget andet.

Bogen er til den nysgerrige mand, der tager sin rolle som far alÂŹvorÂŹligt og gerne vil lĂŠre mere om, hvordan man griber den an, og manden, der Ăžnsker den bedst mulige relation til sit barn.

Tobias Siiger Prentow er sociolog og projektleder i ’Far for livet – far pĂ„ barsel’ og har lavet undersĂžgelser af fĂŠdres psykiske og fysiske trivsel, manderollen, mĂŠnds aktiviteter med bĂžrn m.v.

Svend Aage Madsen er psykolog, ph.d. og formand for Forum for MÊnds Sundhed. Som forskningsleder har han stÄet i spidsen for Rigshospitalets FÊdreforskningsprogram i 25 Är og skrevet bÞger om mÊnd og forÊldreskab og mental trivsel.


UpplÀsare: Ken Vedsegaard
LĂ€ngd: