(15)

Farligt spil

ljudbok och e-bok


Alix Phillips er tv-korrespondent og rapporterer fra alverdens brÊndpunkter. Hun trives med udfordringer, risici og fare og arbejder ofte sammen med kameramanden Ben Chapman, en tidligere Navy Seal. Hendes seneste opgave er dog en eksplosiv affÊre, der potentielt kan Êndre manges liv, inklusiv hendes eget: nemlig at undersÞge inkriminerende pÄstande fremsat mod USA's viceprÊsident, Tony Clark.

Alix taler fÞrst med en kvinde, som kan sidde inde med skrÊmmende oplysninger. Olympia Foster er enke efter en af USA's mest velrespekterede senatorer, som var spÄet at gÄ efter prÊsidentposten, hvis ikke det var fordi, han blev myrdet. Siden har Olympia fundet fÞlelsesmÊssig stÞtte hos Clark, men efterhÄnden som Alix graver dybere, kommer FBI pÄ sporet af historien. Og sÄ begynder truslerne at komme.

Indsatsen i dette farlige spil stiger, og Alix behĂžver Bens hjĂŠlp som aldrig fĂžr. Og snart opdager de, at de har med en modstander at gĂžre, som er langt mere ondsindet, end de havde forudset.

Danielle Steel er en af USA's allerstÞrste forfattere. Hendes bÞger er trykt i mere end 650 millioner eksemplarer fordelt pÄ 69 lande og 43 sprog.rn