(1)

Fars pige

ljudbok och e-bok


I Cape Town stÄr en seksÄrig pige og venter pÄ, at hendes mor skal hente hende. En bil dukker ubemÊrket op, og vÊk er pigen. Mistanken falder pÄ hendes far, kaptajn Riedwaan Faizal, som er chef for Cape Towns bandeenhed. Han er desperat efter at komme i gang med eftersÞgningen, men politiet mistÊnker ham for at vÊre kidnapperen.

Suspenderet fra politistyrken ser Faizal magteslÞst til, idet eftersÞgningen af hans datter indstilles. Han beder den undersÞgende journalist Clare Hart om hjÊlp. Hendes brutale tv-dokumentar om Cape Towns forsvundne piger har gjort hende til en lokal berÞmthed. Clare har set, hvordan unge gangstere i Cape Towns ghettoer beviser deres vÊrd ved at plage bÞrn. Clare ved at det bliver farligt og ulovligt at indlede en eftersÞgning uden om politiet. Hun ved, at chancerne for, at barnet overlever, forvÊrres for hvert minut, der gÄr.

Men hun ved ogsÄ, at hun vil gÞre hvad som helst for at hjÊlpe denne sÞnderknuste far, ogsÄ selvom hun mÄ risikere sit eget liv.

ANMELDERNE SKREV

"Denne sydafrikanske krimi var sÄ spÊndende, at jeg flÞj igennem den, som man jo siger. I dette tilfÊlde var det rigtigt nok. Jeg lÊste den pÄ en dag, bÄde fordi den var spÊndende, og fordi der ligesom ikke prÊsenterede sig en pause i bogen."

- 5 hjerter, Politiken

"rystende realistisk (...) en i krimisammenhÊnge sjÊldent godt skrevet og godt opbygget fortÊlling (...) meget mere end en gennemsnitlig krimi med et godt plot, skrÊmmende forbrydere og sympatiske hovedpersoner. Den er ogsÄ - eller snarere - en rammende og rÞrende samtidsroman, svÞbt i et let lag krimifernis og bundet sammen med et kraftfuldt sprog."

- Berlingske


UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: