(1)

Farvel, Janette

e-bok


Harold Robbins "Farve, Janette" er en roman om to generationer og tre kvindeskĂŠbner.

Tanja er velsignet med en dragende og sensuel udstrÄling, der tryllebinder omgivelserne. Hun bliver hjulpet til Frankrig af en tysk general under 2. verdenskrig, som er faldet for hendes stÊrke tiltrÊkningskraft. Tanja arver generalens industriimperium og ender sine dage som del af Paris' fashionabel elite.

Jannette er Tanjas Êldste datter og har en omend en endnu mere dragende udstrÄling end moren. Det bruger hun til at erobre den internationale modeverden, og efterhÄnden kan Janette indtage positionen som dens ubestridte dronning. Men inde bag den perfekte facade er Janette stadig fanget i minderne om en uhyggelig fortid.

Janette er dog ikke den eneste i familien, der slÄr sine folder i modeverdenen. Hendes smukke halvsÞster bliver tidens skÞnhedsideal, men heller ikke hun kan se sig fri fra at hÊnge fast i fortidens begivenheder. Begivenheder, der fandt sted lÊnge fÞr, hun blev fÞdt.

Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tÊt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne pÄ Hollywood Walk of Fame og hans bÞger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.