(0)

FC Sutsko - Bold eller ballet

e-bok


MĂžd de uheldige helte fra fodboldholdet FC Sutsko

Inas mor siger, at Ina har alt for mange bolde i luften. Og det er da rigtigt, at Ina har travlt. Hun skal selvfÞlgelig i skole og sÄdan noget, men hun skal ogsÄ passe sin balletundervisning og ikke mindst sin profil, hvor hun er kendt som @ballerIna. Inas profil er fuld af ballet, for det har hun danset siden, hun var fem Är, og hun har efterhÄnden mange fÞlgere, der elsker hendes balletvideoer. Men i virkeligheden er det noget helt andet, Ina gÄr op i for tiden - nemlig fodbold! Ina spiller som angriber for FC Sutsko. Det er der ikke sÄ mange, der ved. Nu har holdets trÊner SÞren meldt FC Sutsko til en vigtig kamp, og der bliver skruet op for trÊningen. Skal de uheldige helte fra fodboldholdet inkassere deres fÞrste sejr? Og hvordan skal Ina mon nÄ det hele?

”FC Sutsko – Bold eller ballet” er en sjov og letlést historie om gode venner, fantastiske finter og om at fþlge sin passion.

Serien er skrevet i lix 9 og hvert bind har en ny spiller fra holdet som hovedperson og kan lÊses selvstÊndigt. BÞgerne er illustreret af Christian Guldager og er skrevet af Gry Kappel Jensen, som stÄr bag en lang rÊkke bÞger for bÞrn og unge.