(0)

Feen Morganes slot

ljudbok


Der udbryder krise i SmÞlfelandsbyen, da troldmanden Homnibus afslÞrer, at den elskede fe Morgane er syg i sit usynlige slot pÄ en fjern Þ.

Selv om det er svÊrt at nÄ frem til dette mystiske sted, pÄtager GammelsmÞlf sig at tage af sted pÄ en fortryllet ekspedition sammen med Homnibus. Missionen er at redde Morgane, og historien udfolder sig, mens smÞlferne forbereder sig og tager af sted pÄ denne dristige rejse. Det er en historie om venskab, mod og magi, hvor smÞlferne mÞder det ukendte for at bringe helbredelse til en Êret figur i deres fortryllede verden.

SmĂžlferne

SlÄ Þrerne ud og tag med pÄ eventyr i det farverige SmÞlfeland med SmÞlfine, GammelsmÞlf, MusiksmÞlf, StÊrksmÞlf, DigtersmÞlf, SmilesmÞlf og alle de andre herlige smÄ, blÄ vÊsener. HÞr, hvad der sker, nÄr AltmuligsmÞlf gerne vil flyve, nÄr BagersmÞlf lÞber tÞr for Êg til sin kage, nÄr PyntesmÞlfs spejlbillede lige pludselig kommer til live, eller nÄr Gargamel gang pÄ gang forsÞger at spolere SmÞlfernes fredelige hverdag med sine onde planer og farlige eliksirer. Rigtig smÞlf fornÞjelse!

SmĂžlferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre ”Peyo” Culliford. De smĂ„, blĂ„ vĂŠsener, der er tre ĂŠbler hĂžje, bor sammen i smĂ„ huse af udhulede svampe i en landsby langt inde i skoven. NĂ„r de ikke leger, bygger, spiser, fester eller opfinder ting, gĂ„r dagene med at narre den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael, som vil gĂžre det af med dem...

Fra SmÞlfernes univers tÊller i dag en lang rÊkke tegneserier og bÞger, samt film og tv-serier, som bl.a. kan ses pÄ Netflix og YouTube.