(304)

Femte Mosebog - 1

ljudbok och e-bok


En diset morgen i april bliver to mĂŠnd groft overfaldet og slĂ„et ned i Göteborgs indre by – pĂ„ Andra LĂ„nggatan, hvor restauranter og antikvitetsbutikker ligger side om side med listige barer og stripklubber. De to mĂŠnd kendte ikke hinanden, og ingen af dem blev rĂžvet. Det ene offer, som viser sig at vĂŠre en succesrig og kendt aktiehandler, dĂžr dagen efter af sine skader. Det andet offer, en kristen korleder, nĂŠgter at svare pĂ„ spĂžrgsmĂ„l fra politiet og forsĂžger i det hele taget at skjule for sine nĂŠrmeste, at han overhovedet befandt sig pĂ„ gaden.

PolitiinspektÞr Ingrid Bergman fra Göteborgs politi leder efterforskningen af den mystiske sag. Motivet er uklart. Var det helt tilfÊldigt, at de to blev slÄet ned? Og var det bare én af dem, der var det tiltÊnkte offer?

Da endnu en grov mishandling fĂžrer til drab, begynder Ingrid Bergman og hendes team at ane et mĂžnster. Sporene leder dem ind i en lyssky verden af fanatisme, dobbeltspil og forfĂžlgelse.

Femte Mosebog er fÞrste bog i krimiserien om den ambitiÞse og dedikerede politiinspektÞr Ingrid Bergman og hendes hold i efterforskningsafdelingen ved Göteborgs politi.

Pressen skriver:

”En serie med masser af muligheder, og som vil blive spéndende at fþlge med i”

– Lektþrudtalelse

”En rigtig god who-dunnit 
 jeg gléder mig til at lése mere af Christina Larsson.”

- Mysterierna.blogspot.com

”Jeg siger det igen: Hvis I ikke har lĂŠst den her serie, sĂ„ gĂžr det”

- BogrĂŠkken, bogblogger