(0)

FETA FOR FOLKET : En udfordring for Team Milton

e-bok


Hvad ville du sige til, at dit barn eller barnebarn bliver bombarderet med sms’er med tilbud om kĂžb af stoffer, som endda kan leveres til nĂŠrmeste gadehjĂžrne inden for 20 minutter? Amfetaminen flyder frit i Østjylland, og specielt de unge tiltrĂŠkkes og lokkes. Problematikken har ikke fĂ„et den stĂžrste bevĂ„genhed, men to dĂždsfald sĂŠtter fokus pĂ„ omrĂ„det.

Team Milton, bestÄende af Ella, Silas, Ibsen, Milton Li-Mei fra afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Østjyllands Politi, sÊttes pÄ sagen. En ung folkeskoleelev, Sigge, kollapser under en privatfest med venner fra skolen. En kvinde, Martine, findes skuddrÊbt i sin seng. SpÞrgsmÄlet er, om begge sager er narkorelaterede, og hvor amfetaminen kommer fra. Team Milton kÊmper med at finde en gerningsmand og finde ud af, hvordan tilgÊngeligheden af amfetamin til egnens unge er blevet mulig i det omfang, som det er tilfÊldet. De rammer en mur, men den afgÞrende hjÊlp synes at komme fra udlandet, hvilket giver uanede muligheder i efterforskningen.

Samtidig er en ung mand ved navn Odin blevet tilbudt et specielt job ved siden af jobbet som forpagter pÄ en kro. Et specielt job med andre personer, hvilket krÊver remedier og prÊcision, men som kÊrester og koner absolut ikke indvies i.

Ellas sÞn, Kasper, bliver for alvor involveret i sin mormor Olines skruppellÞse liv. Han er chokeret, men nysgerrigheden driver ham til spionere pÄ Oline. Li-Mei vÊlger at holde pause fra dating efter voldtÊgtsforsÞget, men kan det nye dateforslag fra Ester mon friste hende?