(0)

Fifty Shades of Grey

ljudbok


I 2011 udkommer en bog, der lynhurtigt bliver en verdensomspéndende succes. Udgivet under pseudonymet E. L. James, startede “Fifty Shades of Grey” intet mindre end en revolution indenfor erotisk litteratur, ved at ophþje genrens fantasier til legitime lyster.

Men hvad var der ved denne bog, som gjorde den sÄ populÊr? Skyldtes det, at et kvindeligt begÊr pludseligt blev placeret forrest i mainstreamkulturen? At den skildrede et ulige magtforhold i en tid med stÞrre ligestilling? At ingen har skrevet om dens slags i mange Är?

Lyt med, nĂ„r vi sammen med Elisa Lykke - skaberen af “Kvindefantasier” - snakker om hvordan verden aldrig blev den samme efter udgivelsen af e-bogen “Fifty Shades of Grey”, og hvordan den stadigvĂŠk pĂ„virker vores fantasier og populĂŠrkultur i dag.

BrĂŠndende BĂžger

Litteraturen skal tage chancer for, at den kan forandre verden. Fra Dante som opfinder Helvede til Harry Potters genfortrylning af verden – over Yahya Hassans eksplosive digte og Suzanne BrĂžggers angreb pĂ„ kernefamilien, til 1984’s klaustrofobiske overvĂ„gningsverden og fatwaen mod Salman Rushdie. Lyt med, nĂ„r oprĂžrske gĂŠster lĂŠser og taler om de BrĂŠndende BĂžger.

Jacob Nielsen er tidligere radiovÊrt ved 24Syv, hvor han har vÊret vÊrt pÄ og produceret radio- og podcastserierne 'BrÊndende bÞger', "min litterÊre pornosamling', 'Den syvende statsmagt', 'Verdens lÊngste Tour-optakt' og 'Frankrig Rundt'. Jacob har desuden en bachelor-grad i litteraturvidenskab fra KÞbenhavns Universitet.