(445)

Finale

ljudbok och e-bok


Caraval-trilogian huumaava pÀÀtösosa

Stephanie Garberin magiaa, romansseja ja eksoottisia vÀrejÀ tiukkuva sarja saa arvoisensa pÀÀtöksen kolmososassa Finale, jossa pelit on pelattu, mutta lopullinen voittaja on vielÀ arvoitus.

On kaksi kuukautta siitÀ, kun kohtalot vapautuivat korttipakan kahleista, kun Legend julistautui kruununperijÀksi ja kun Tellalle selvisi, ettÀ hÀnen rakastettuaan ei tosiasiassa ole olemassakaan.

Ihmishenkien, keisarikunnan ja sydÀnten tulevaisuus on vaakalaudalla. Tellan on pÀÀtettÀvÀ, luottaako Legendiin vai entiseen viholliseen. Sisar Scarlett, joka sai selville mullistavan salaisuuden, on puolestaan toivottoman tehtÀvÀn ÀÀrellÀ. Ja LegendillÀ on edessÀÀn ratkaiseva, lopullinen valinta.

Caraval on pÀÀttynyt, mutta sitÀ paljon julmempi peli on vasta alkanut...

Stephanie Garber on kalifornialainen kirjailija, jonka esikoisteos Caraval (WSOY 2017) valloitti romanttisen fantasian ystĂ€vĂ€t kautta maailman. ”Kirjan aloitettuaan voi vain kiihkeĂ€sti ahmia sen loppuun katumatta hetkeĂ€kÀÀn sen aloittamista”, kirjoitettiin Risingshadow.fi-sivustolla sarjan toisesta osasta Valenda, joka ilmestyi 2018.


UpplÀsare: Saara Lehtonen
LĂ€ngd: