(2)

Fit Living tester: 21 dages sukkerdetox

ljudbok


Rikke Jung Larsen spiser sÞdt flere gange i lÞbet af dagen, og det er blevet en dÄrlig vane, hvor hun spiser det, bare fordi det er der. Og hun er desvÊrre ikke typen, der bliver mÊt af to stykker mÞrk chokolade. Hun vil gerne moderere sit forbrug og tester derfor 21 dages sukkerdetox for at se, om det kan lykkedes. Under hele forlÞbet er hun blevet hjulpet og guidet af ernÊringsekspert Gitte Laub Hansen, der har en ph.d i human ernÊring. I denne podcast fra Fit Living kan du hÞre, hvordan det gik Rikke i de 21 dage uden sukker, samt fÄ gode rÄd og tips fra Gitte Laub Hansen, for hvordan kommer du bedst i gang med en sukkerdetox, og hvordan undgÄr man de mange daglige fristelser? Er du klar pÄ at prÞve en sukkerdetox? Lyt med her og bliv klogere.

VĂŠrt: Journalist Charlotte Wendt Jensen

Medvirkende: Rikke Jung Larsen og Gitte Laub Hansen

Teknik: Freia Dam

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Hvordan kan jeg gÄ fra sofasnegl til supermotionist? Er kulhydrater sÄ farlige? Og kan jeg tabe mig ved hjÊlp af faste? Sundhed kan vÊre lidt af en jungle at finde rundt i, og derfor har sundhedsmagasinet FIT Living inviteret eksperter som fx Henrik Duer, Michelle Kristensen, Anders Nedergaard og Anette Paulsen i studiet til at gÞre os alle klogere pÄ, hvad der er fup og fakta, nÄr det gÊlder din sundhed.

VÊrt: Sara Jin Smidt, chefredaktÞr pÄ Fit Living

TilrettelĂŠggelse og produktion: Sidsel Kaae NĂžrgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Jin Smidt (f. 1986) er forfatteren bag bloggen healthyskinnybitch.dk og chefredaktÞr pÄ magasinet Fit Living. Hun er cand.scient. i human ernÊring og har skrevet bÞgerne 'Healthy Skinny Bitch' (2017) og 'Sund vs. slank' (2018).