(0)

Flugten fra Dragsholm

ljudbok och e-bok


Med sin sÞster Marie og Jarlen af Bothwells hjÊlp er det lykkedes den unge dreng Terkel at stikke af fra fÊngslet pÄ Dragsholm Slot. Danmark er stadig ikke et helt sikkert sted at vÊre for Terkel, og sammen med sin farmor, den kloge Kirstine, planlÊgger han at flygte ud af landet. MÄske kan de blende ind i en engelsk skuespillertrup, der rejser rundt i Danmark og snart skal ud af landet igen.

"Flugten fra Dragsholm" er anden del af Brita Hartz’ fortĂŠlling om drengen Terkel. Gennem ham mĂžder vi nogle af det 16. Ă„rhundredes mest spĂŠndende og berĂžmte danske skikkelser. BĂžgerne henvender sig til alle over 12 Ă„r.

Brita Hartz’ trilogi fortĂŠller om drengen Terkels flugt fra Dragsholm Slot i 1573. Gennem ham mĂžder vi nogle af det 16. Ă„rhundredes mest spĂŠndende danske skikkelser. BĂžgerne henvender sig til alle over 12 Ă„r.

Den danske forfatter Brita Hartz (1912-2010) skrev en lang rÊkke anmelderroste bÞger, som bÄde retter sig mod bÞrn, unge og voksne. Hendes fortÊllinger foregÄr ofte i fortiden, bÄde i Danmark og ude i den store verden, og er inspireret af historiske begivenheder.