(0)

Focus Puller

ljudbok


Falk er filmbranchens bedste focus puller. Ham der har ansvaret for kameralinsens rette indstilling. Under indspilning af filmen "SilkeÄen" trÊkkes han ind i et mysterium, der sÞnderbryder hans enestÄende evne til afstandsbedÞmmelse. Hver nat hÞres rÊdselsskrig, filmcrewet forsvinder en efter en, verdenskendt kunst dukker op pÄ den lokale kro og en kult huserer i kirken, hvor et kalkmaleri af en nÞgen kvindeskikkelse siges at have nedkaldt en forbandelse over byen. Alt imens Falk indleder en affÊre med filmens kvindelige hovedrolle, Philippa Lethe, eller var det nu kromutterens datter eller den djÊvelske fÞrnÊvnte kvindeskikkelse fra kirken? Og for at gÞre det hele bedre, sÄ udfolder mysteriet sig i den lille by LangÄ pÄ Østfyn, mellem Nyborg og Svendborg.

Med "Focus Puller" inviterer Bo Reinholdt endnu engang lÊserne ind i sin egenartede verden, hvor film, kunst og mystik vÊves sammen i et mesterligt sprog. AllestedsnÊrvÊrende er Reinholdts sproglige sans, og hans sproglige afsÞgning af det visuelle felt - af Þjets utrÊttelige arbejde, af farvernes spil pÄ himlen og i kirkehvÊlvinger og de uendeligt mange og sammensatte perspektiver vores virkeligheder er udgjort af.

Bo Reinholdt (fĂždt 1948) debuterede i 1983 med "Akefalens vidnesbyrd". I alt tĂŠller Reinholdts forfatterskab mere end 15 romaner, fordelt over fire Ă„rtier. I 2019 udkom hans roman "Kore" i engelsk oversĂŠttelse via det prestigefyldte forlag Mount Abraxas Press.


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: