(0)

Fodboldklubben

e-bok


Fregne springer straks ud af dÞren, da han ser en sÞlle vogn trukket af en enkelt hest komme kÞrende hen ad Blindgaden. Her kommer vist Blindgadens nye beboere! Der gÄr ikke lÊnge, fÞr Fregne har talt med drengen, der er ved at flytte ind sammen med sin mor. Fregne ved allerede tre ting om ham: Hans navn er Maxmillian, han stammer, og hans far er dÞd. Fregne er imidlertid mest interesseret i at vide to ting: Kan den nye dreng spille fodbold, og vil han vÊre med i Blindgadens Boldklub?

Serien "Landsholdsspilleren" bestÄr af seks bÞger om drengene fra Blindgadens Boldklub pÄ en sidegade pÄ Østerbro. BÞgerne er fulde af sjov og spÊnding fra KÞbenhavn omkring Ärhundredeskiftet.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.