(0)

Fodboldskolen. Fodboldens ABC

e-bok


”Det har mange gange i de senere Ă„r vist sig, at der gĂ„r en mĂŠngde store fodboldtalenter rundt i Danmarks smĂ„ fodboldklubber – talenter, som ville vĂŠre blevet landsholdsspillere, hvis de var opvokset i en eller anden storklub, eller som blev det, da de i tide skiftede til en stĂžrre klub.”

Hvis man vil blive en dygtig fodboldspiller, er rĂ„t talent og masser Ăžvelse ikke nok. Man skal kende spillets regler – bĂ„de de skrevne og de uskrevne. John Njors bog ”Fodboldskolen. Fodboldens ABC” beskriver de forskellige teknikker til det perfekte spark, hvordan en trĂŠner lĂŠgger strategi for en kamp og alle de smĂ„ ting, man skal vide for at forbedre sit spil.

Bogen udkom fĂžrste gang i 1968.

John Njor er en dansk forfatter, Spanien-kender og journalist ved Politiken. Han har blandt andet skrevet en rĂŠkke bĂžger om Spanien og spansk historie, herunder bĂžgerne "DĂžden i arenaen" (1970), "Spanien ved korsvejen" (1976.) og "Baskerlandet - og baskerne" (1986). Hans bĂžger henvender sig generelt til lĂŠsere med interesse for spansk kultur og historie.