(167)

For enden af regnbuen

ljudbok och e-bok


For enden af regnbuen er en bog om en regnbuefamilie. Det er en bog om at vÊre far. Og om hvordan man fÄr dit, mit og vores til at passe sammen, nÄr man er tre forÊldre og seks bedsteforÊldre. Silas Holst fortÊller medrivende og bevÊgende om at leve i nuet med forelskelse, regnbuebÞrn, stor kÊrlighed og familieidyl og om at blive knust pÄ grund af skilsmisse og skulle finde nye deleordninger oveni de allerede eksisterende deleordninger.

Det er sĂ„ledes ogsĂ„ en bog om at overleve og grave sig fri af mĂžrket mod lyset. Om at lave sine egne regler. Bogen er en beretning om, hvordan Silas Holst og hans davĂŠrende mand, Johannes Nymark, og Silas’ heteroveninde, Louise Mahnkopf, i 2013 besluttede sig for at fĂ„ et barn sammen, og hvordan det rent praktisk kunne gennemfĂžres at skabe et barn og leve i en regnbuefamilie. Silas fortĂŠller sin personlige og rĂžrende historie om at opnĂ„ drĂžmmen om at blive far og fĂ„ en familie og giver samtidig en masse rĂ„d og information til andre om, hvilke tanker man evt. bĂžr gĂžre sig, inden man fĂ„r en moderne familie, hvad der kan vĂŠre af praktiske udfordringer, regler m.v. Han giver svar pĂ„ nogle af de spĂžrgsmĂ„l, han selv gik og tumlede med, da de skulle have deres fĂžrste barn.

For enden af regnbuen er for alle, uanset om man er hetero-, homo-, bi-, transseksuel 
 eller noget midt imellem. Det er en stÊrk bog, der giver stof til eftertanke, hvad angÄr tolerance, mangfoldighed og nÊstekÊrlighed.


UpplÀsare: Silas Holst
LĂ€ngd: