(1)

Forbrydelsens Eksistens

ljudbok och e-bok


Et bombeangreb pÄ Frue Plads og opsigtsvÊkkende kidnapninger af fremtrÊdende religiÞse overhoveder fra forskellige trosretninger rammer KÞbenhavn. Kidnapperen er flygtet fra den lukkede psykiatriske afdeling og har en mÄlrettet mission, som bÄde involverer psykologiske forsÞg og torturmetoder fra inkvisitionens tid.

Politibetjenten BjÞrn er i eksistentiel psykisk krise efter datteren Julies dÞd. Han overvejer at opgive politigerningen men drages alligevel mod kidnapningssagerne. FilminstruktÞren Ask og saxofonisten Donna prÞver at fÄ samlivet til at spille, samtidig med at Donnas sÞn og Asks niece Dina stÄr over for et af ungdommens eksistentielle valg, konfirmationen.

Tro og eksistens bliver for alle parter udfordret, og da kidnapperen kommer helt tÊt pÄ de tre venner, kastes Ask, Donna og BjÞrn endnu en gang ind i et intenst drama pÄ liv og dÞd.

Forbrydelsens Eksistens er tredje del af KÞbenhavner-krimitrilogien om BjÞrn, Ask og Donna. Serien af skarptskÄrne psykologiske thrillere, der udspiller sig i hjertet af KÞbenhavn, kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

Dennis Albrethsen har i Ärtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator pÄ en lang rÊkke af Danmarks allerstÞrste film- og tv-produktioner. Han er endvidere klinisk psykolog.

Anne Sejrskild er saxofonist og har spillet i utallige musikalske sammenhĂŠnge fra glad garagejazz til professionelt niveau. Hun er desuden cand.mag. og har en master i psykologi.