(0)

Fordi ilden er vores : Roman i opbrud

ljudbok


En smuk og rystende kĂŠrlighedserklĂŠring til en lillesĂžster. Om opvĂŠkst pĂ„ trods – i provinsen, ude pĂ„ landet hvor der skulle vĂŠre sĂ„ yndig. En roman om at overleve sin familie.

Fordi ilden er vores – er en roman om en sþster, der bliver misbrugt, om en mor, der overhovedet ikke er til stede og om en familie, der ikke kan finde ud af at tale om tingene eller i det hele taget vére en familie.

Daniel Boysen har selv indlést ”Ilden er vores” som lydbog.

Anmeldelser af Fordi ilden er vores:

"Daniel Boysen formĂ„r i romanen at skabe en meget sanselig oplevelse af at se tingene gennem barnets Ăžjne, men erindret af den knoklede voksne krop." – Anne Skov Thomsen, Nordjyske

"Der fortĂŠlles sĂ„ fint - hjerteskĂŠrende, ĂŠrligt, forfĂŠrdeligt ... Jeg blev meget berĂžrt. Kunne ikke lĂŠgge bogen fra mig". – Vibeke Holm Andersen, Bogrummet

"En af de fineste og vigtigste lÊseoplevelser i tiden." - Trine Malene Midtgaard, Lyrik pÄ FÞrste

"At skrive sĂ„ smukt, om noget sĂ„ grimt, er kunst." – Camilla Pejtersen, Kristian F. MĂžller Boghandel, Aarhus

Daniel Boysens roman er hverken et glansbillede, en ‘what does not kill you makes you stronger’ en tilgang til livet eller en beskrivelse af, hvor uoprettelig en forférdelig barndom kan vére. Den placerer sig midt i det hele og viser sig som en smuk og gribende beretning om at vokse fra og i det rod, man er placeret i. – af Karina Hþyer, Litteratursiden.

Om Daniel Boysen:

Daniel Boysen (f. 1986), cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab, er en ny stemme i dansk litteratur. Ophavsmand til bl.a. LitterÊr Lounge, der afholder gratis arrangementer med vÊkstlagets forfattere (og mere etablerede) pÄ forskellige scener i Aarhus.


UpplÀsare: Daniel Boysen

LĂ€ngd: