(1)

Formel 1

e-bok


Et pragtvĂŠrk om verdens mest spektakulĂŠre motorlĂžb.

Formel 1 er ikke bare en af verdens stÞrste sportsbegivenheder, det er et fÊnomen. En sport, der bestÄr af lige dele teknik, talent og penge. En kombination, der sÊson efter sÊson tiltrÊkker millioner af mennesker, som fÞlger kÞrernes intensive kappestrid pÄ baner verden over.

I denne bog fortÊller Peter Nygaard hele historien om lÞbene, fra den beskedne start i 1950'erne til den milliardforretning, formel 1 har udviklet sig til at vÊre i dag. Han beretter om dramerne, tragedierne og triumferne; om de stÞrste legender og de mange smÄ fascinerende detaljer omkring lÞbet, blandt andet udviklingen af den avancerede teknik, der i dag sÞrger for, at kÞrerne kan overleve selv de mest voldsomme sammenstÞd.

Bogens billeder er en underholdende, smuk og dramatisk fortÊlling i sig selv, og giver lÊseren et enestÄende indblik i motorsporten helt fra den spÊde start og frem til i dag.

Peter Nygaard er Danmarks fĂžrende Formel 1 ekspert. han har fulgt Formel 1 i snart 35 Ă„r for at fortĂŠlle om de dramaer, triumfer og tragedier, der prĂŠger det store lĂžb.