(0)

Forrest sidder snuden. En hundebog for begyndere

ljudbok och e-bok


"Nu krÊver det en vis viden at holde hund, for hundene skal tilpasses en moderne livsfÞrelse, som ikke falder dem spor naturligt; de skal fÊrdes i dagligstuer, i biler, pÄ fortove og i parker, hvor de skal gÄ pÊnt i snor.

Det kan de sagtens. Hunde er nÊrmest fÞdt til at tilpasse sig. Men det krÊver, at deres mennesker er opmÊrksomme pÄ hundens problemer med den moderne hverdag og gÞr en indsats for at lÊre dem, hvordan man opfÞrer sig under disse unaturlige omstÊndigheder."

En hund er noget af det dejligste, man overhovedet kan tÊnke sig, men at have hund har ogsÄ sine udfordringer. "Forrest sidder snuden" er en lettilgÊngelig bog for bÄde fÞrstegangshundeejeren og dem, der vil have lidt bedre styr pÄ den hund, de allerede har.

FÞrst og fremmest er der en rÊkke overvejelser, man bÞr gÞre sig, fÞr man fÄr en hund, og du skal finde en type hund, der passer til din livsstil. Forfatter Lone Andrup giver derudover gode rÄd til hvalpeopdragelse, hundetrÊning, hvad man gÞr ved hundens adfÊrdsproblemer og en lang rÊkke andre vigtige sider af livet med en hund.

Lone Andrup er fĂždt i 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet bĂžrnebĂžger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.


UpplÀsare: Eva Boland Koch
LĂ€ngd: