(0)

Fortidens skatkammer - med musiker og sanger Kjartan Arngrim

ljudbok


"Jeg troede det var for sent at blive en ny version af mig selv"

Forsanger i Folkeklubben Kjartan Arngrim har haft mange forskellige drĂžmme for sig selv og sit liv. Mange af drĂžmmene gik ikke i opfyldelse, og han blev efterladt med en fĂžlelse af hele tiden at komme for sent til den nĂŠste.

I dette afsnit af podcasten 'PĂ„ sporet af lykken' er Kjartan Arngrim gĂŠst hos vĂŠrt Neal Ashley Conrad, hvor de taler om at genkende livets trivialiteter og enkeltheder i Prousts roman, og om at huske hvem man var, og hvordan det har formet en til den man er.

VĂŠrt: Neal Ashley Conrad

GĂŠst: Kjartan Arngrim

Klip: Sara Troense

RedaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

Den franske forfatter Marcel Proust (1871-1922) gjorde madeleinekagen verdensberÞmt. Han er aktuel som aldrig fÞr. Denne nye podcastserie gÄr i dialog med alt, hvad han stÄr for. Hvert program Äbner med lyd for alle sanser og kaster lys over opmÊrksomhed og livsvÊrdier pÄ alle mÄder og omrÄder. Det er der brug for. Med gÊster i studiet gÄr vi pÄ opdagelse i, hvad der sker med os, nÄr vi lÊser Proust, hvad han gÞr ved os og har at sige os i dag. Udbyttet? Du lÊrer at se verden med fire, med otte - ja - med tusinde Þjne.

Neal Ashley Conrad (f. 1963) er ph.d i litteraturvidenskab og har skrevet bÞger om Marcel Proust, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen.