(13)

Fortidens synder

ljudbok och e-bok


Politiassistent Liv Moretti kommer pĂ„ sin fĂžrste opgave som fast medlem af NEC’s specialenhed, da politiet i SĂžnderborg gĂžr et makabert fund pĂ„ et militĂŠrt ĂžvelsesomrĂ„de. Begravet i kĂŠldergulvet i et forladt hus ïŹnder man et parteret lig.

Da det viser sig, at afdĂžde er albino, identiïŹceres han hurtigt som en ïŹ‚ygtning fra Eksjugoslavien, der har slĂ„et sig ned som lĂŠge i byen, men derefter stĂ„r man pĂ„ bar bund. Der er ingen brugbare spor, hverken pĂ„ gerningsstedet eller i hans fortid, og den lokale kaserne, hvor liget blev fundet, afviser fra starten, at sagen har noget med dem at gĂžre.

FÞrst da et tip fra offentligheden afslÞrer, hvor afdÞde har til bragt sin sidste aften, fÄr politiet noget at gÄ efter. For da Liv Moretti forfÞlger det nye spor, viser det sig, at han i al hemmelighed har vÊret dybt engageret i et meget kontroversielt projekt.

Fortidens synder er andet, selvstĂŠndige bind i serien om politi-assistent Liv Morettis arbejde som efterforsker i den specialen-hed under NEC, som assisterer lokale politikredse i sager om personkriminalitet af sĂŠrlig farlig karakter.


UpplÀsare: Sara Ullner
LĂ€ngd: