(0)

Forvandlingens lyn

e-bok


Karl er kontorist og lever et stille liv sammen med sin kone i et mindre bysamfund. Han har altid taget dagene, som de kommer, uden at tÊnke videre over det - indtil den dag, han bogstaveligt talt bliver ramt af lynet. NÊrdÞdsoplevelsen rusker op i ham og giver ham fornyet appetit pÄ livet, og han kaster sig ud i en rÊkke projekter - blandt andet forsÞger han at opklare mysteriet om de voldsomme drab af nabolagets hunde og et rÞveri i den lokale bank.

FÞlg Karl i denne kriminalroman, der er en historie lige sÄ meget om personlig udvikling som opklaringen af forbrydelser i lokalsamfundet. Det er en historie om, hvor vigtigt det er at gribe de muligheder, der byder sig - om at turde tage springet for mÄske at lande pÄ rette hylde.

209 sider.

Om forfatteren:

Poul Schacksen er lĂŠreruddannet, med dansk og idrĂŠt som hovedfag.

Han har udover at vÊre artikelskribent ogsÄ arbejdet som foredragsholder, i Danmark sÄvel som i udlandet. Poul Schacksen har desuden deltaget i radio- og TV-indslag med emner som guide til Europas hovedstÊder, spisesteder og hoteller, samt ridning.

Poul Schacksen skriver nu bĂžger inden for flere genrer.

Uddrag af bogen:

"Pludselig mÊrkede han et eller andet, som gav en brÊndende svie og smerte i hans krop. Denne gjorde, at han med et ikke kunne lÞbe lÊngere og derfor mÄtte blive stÄende.

Det gjorde pokkers ondt, og da han sÄ ned ad sin krop, fik han Þje pÄ rÞg, som kom fra hans bukser, og med et forstod han, at han var blevet ramt af lynet. Hurtigt fik han med armene slukket de flammer, som forsagede rÞgen fra bukserne, men da han ville fortsÊtte sit lÞb, var det, som om benene slet ikke ville som ham, og han kunne derfor bare blive stÄende. Ude i det fjerne kunne han se, at himlen igen begyndte at blive lysere, og da regnen samtidig blev svagere, forstod han, at uvejret var ved at forsvinde, hvilket smerten i hans krop og ben dog langtfra var. Heldigvis var han ikke nÄet sÄ langt, og med stive og Þmme ben vendte han om, men kunne tydeligt mÊrke, at noget ikke var, som det skulle."