(0)

Fra Telemark til Lammhult

e-bok


Mikkel er svensker og kom til Norge med sin familie i 1999. Han var gift og fik fire bÞrn. Han arbejdede som tÞmrer og snedker og drev firmaet "Snekkern". Han boede idyllisk pÄ en gÄrd, han lejede i BÞ, med naturen, kÞer og heste omkring sig og mulighed for jagt og fiskeri lige uden for dÞren.

Aina var en ung russisk kvinde pÄ 25 Är, som kom til Norge i 2010. Hun begyndte at studere ved hÞjskolen i BÞ. Aina og Mikkel lÊrte hinanden at kende, og Aina begyndte som hushjÊlp hos Mikkel. Forholdet udviklede sig, Aina blev gravid, og de boede sammen pÄ gÄrden. De fik sÞnnen Dimitrev i efterÄret 2011.

Samlivet blev ikke som forventet, og i forsommeren 2012 flyttede Aina hjem til sin tante, der boede i Drammen. I juni 2012 var bruddet mellem Mikkel og Aina endelig. Mikkel fik midlertidig samkvemsret med sin sĂžn hver weekend. Det blev afgjort den 19. september, og en retssag om samvĂŠrsretten var berammet i Byretten i Drammen i november. Men det skulle vise sig, at Mikkel havde helt andre planer for at lĂžse sin personlige krise.