(122)

Frank vender hjem

ljudbok och e-bok


Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sĂžrgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til StrĂžget med sin guitar for at fĂ„ kylet mĂžnter efter sig. Her levede han og dĂžde – en hemmelighed, som Frank stadig bĂŠrer pĂ„.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten AndrĂ© og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende fĂžlelse af ikke at hĂžre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afslĂžret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstĂŠndigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svĂŠr at tro pĂ„.

Frank vender hjem er en fortĂŠlling om mennesker, der kĂŠmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portrĂŠt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpĂ„ som korkpropper, mens andre gĂ„r til bunds.


UpplÀsare: Peter Vinding
LĂ€ngd: