(26)

Frankenstein

ljudbok och e-bok


I sorg over sin mors dÞd begraver den unge videnskabsmand Victor Frankenstein sig i et vanvittigt eksperiment og stykker et vÊsen sammen af kropsdele fra lig. Ved hjÊlp af lyn i natten gnistrer han liv i skabningen, men da han ser den Äbne sine dÞde Þjne, flygter han i rÊdsel, og det forladte vÊsen er overladt til sig selv, mens det vandrer rundt i verden i en desperat sÞgen efter venskab og forstÄelse. Overalt mÞder det afsky og frygt, og verdens afvisninger og dets egen ensomhed ender med at gÞre dets indre lige sÄ ondt og Êkelt som dets ydre.

"Frankenstein" er ikke bare en gruopvÊkkende og hjemsÞgende gyser. Det er ogsÄ historien om et vÊsen, der fÞdes med potentiale for det gode, men som en uforstÄende verden forvandler til et hÊvngerrigt monster, og om et skÊbnesvangert bÄnd mellem skaber og skabning, som ingen af dem formÄr at bryde.

I samarbejde med eReolen prĂŠsenterer Saga Egmont "StĂŠrke stemmer" - en lydbogsserie af klassiske titler indlĂŠst af de bedste stemmer. Her er det "Frankenstein" af Mary Shelley indlĂŠst af skuespilleren Bjarne Henriksen.


UpplÀsare: Bjarne Henriksen
LĂ€ngd: