(1)

Freelancer - en kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv

ljudbok


Hvordan er livet egentlig, nĂ„r man er freelancer? Hvordan skaber man harmoni i en travl hverdag? Og hvordan holder man motivationen i top i svĂŠre perioder? Freelancejournalist, ivĂŠrksĂŠtter og rejseblogger Regitse Cecilie Rosenvinge giver et indblik i sin hverdag som freelancer og fortĂŠller samtidig sin egen historie – blandt andet om hvordan hun traf et valg, der ĂŠndrede hendes liv for altid.

"Freelancer" henvender sig sÊrligt til kvindelige freelancere og selvstÊndige, som Þnsker at skabe balance og harmoni i en hverdag prÊget af mange forskellige arbejdsopgaver. Det er en inspirationsguide til dem, der gÄr med en freelancer i maven, og til dem, der allerede har taget springet.

Med denne bog fĂ„r du inspiration til at leve dit drĂžmmeliv, og til hvordan du giver slip og tager fat pĂ„ et helt nyt kapitel – med alt, hvad du bĂžr overveje, fĂžr du vĂŠlger den frie livsstil.

Regitse Cecilie Rosenvinge er freelancejournalist, ivĂŠrksĂŠtter og mor. Hun er stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler samt bureauet Room22, der producerer content til hoteller. Derudover er hun uddannet Life Mastery Coach og Mind & Spirit Mentor.