(19)

Frejas Vinger - Freja-trilogien II : En nordisk krimi

ljudbok och e-bok


To personer ryger overbord pĂ„ OslofĂŠrgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor fĂžlger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhĂŠng er der med nĂžglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mĂŠnd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.

Christopher og hans datter Carla bor pÄ Islands Brygge. Christophers sÞster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrÄdt ham. Han Þnsker ikke at blive rodet ind i en malstrÞm af drab og hemmeligheder, men spÞrgsmÄlet om mordet pÄ Carlas mor spÞger.

Da en person prÞver at drÊbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fÞrer rundt i Europa i jagt pÄ historiske nÞgler og sandheden. I hÊlene pÄ dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mÊnd, og et opgÞr mellem dem er uundgÄeligt.

”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Anmelderne skrev:

"Romanen bliver bedre og bedre, som vi nÊrmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulÊr cliffhanger pÄ Bornholm". DBC - lektÞrudtalelse

"Frejas Vinger er vikelig velskrevet, ufatteligt spĂŠndende og har en sammenhĂŠngende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne." Krimiormen.

"Jeg er sÄ begejstret for romanen, at det faktisk er lidt svÊrt at sÊtte ord pÄ det." Minvirtuellebogreol.


UpplÀsare: Maria Stokholm
LĂ€ngd: