(0)

Fremmed i familien

e-bok


Lewis er kommet fra Australien til London for at arbejde som kirurg pÄ sin oldefar Abels hospital. Han slutter samtidig venskab med Lilith Lucas barnebarn Claudette, som mÄ forsÞrge sin svagelige far, Jody. Lewis mÞder tilfÊldigvis sin kusine, den purunge, forÊldrelÞse Miriam, som vil komme i besiddelse af en betragtelig formue, nÄr hun bliver myndig. Miriam er efterstrÊbt pÄ grund af sin forventede arv, og Lewis forsÞger at beskytte hende. Han kÊmper imidlertid ogsÄ selv med sin fascination af Miriam, der er ung og smuk, mens han fÞler sig fattig og gammel.

Claire Rayner er fÞdt i London i 1932. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet pÄ flere forskellige hospitaler i London. Hendes store interesse for medicinske og sociale spÞrgsmÄl har resulteret i et stort antal artikler og fagbÞger. "SlÊgten Lackland" er hendes store gennembrud som skÞnlitterÊr forfatter.

Claire Rayners krÞnike over Lackland-slÊgten strÊkker sig fra begyndelsen af 1800-tallet til langt op i det tyvende Ärhundrede. Serien bestÄr af 12 bind, der bÄde kan lÊses enkeltvis og i forlÊngelse af hinanden.