(0)

Fri

e-bok


Drengen Mulle vokser op i et roligt rÊkkehuskvarter i Ribe blandt danske venner, og senere i sine teenageÄr flytter han med familien til ghettoen i en lejlighed pÄ 2. sal i Kolding blandt muslimske venner.

Fri er en fortĂŠlling om, hvordan Mulle brĂžd med forventningerne fra sine forĂŠldre og omgivelser, og hvordan han brĂžd med et radikalt miljĂž, som han giftede sig ind i.

Det er en fortĂŠlling om identitet og det at finde sig selv i splittelsen mellem to kulturer.

FortÊllingen er baseret pÄ en sand historie.

Uddrag af bogen

Det var fÞrste gang, Mulle, havde skrevet en tekst, der ramte noget af det, som Mulle virkelig havde i tankerne, og som var konkret. Det var ikke blot vrede og utilfredshed mod politikere og verdens problemer, det var helt ind til benet pÄ noget, som lÄ Mulle pÄ sinde. Og det ville hans nÊrmeste tale ham fra at gÞre. Mulle overvejede et kort Þjeblik, hvad det rent faktisk betÞd.

Om forfatteren

Mustafa Sayegh er selvstĂŠndig malermester, musiker og foredragsholder. Han er opvokset i Ribe, men bor i dag i Kolding. Han har skrevet debatindlĂŠg i blandt andet Jyllands-Posten og Berlingske. Han holder foredrag med afsĂŠt i identitet og empowerment.