(3)

Friluftsrollinger

ljudbok


Der er et vÊld af gode grunde til at komme ud i naturen med sine bÞrn. Friluftsliv giver dine bÞrn viden om naturen og lÊrer dem at passe pÄ den. De fÄr rygsÊkken pakket med Þget selvvÊrd, kropsbevidsthed, motorisk udvikling og styrket immunforsvar. Og sÄ giver naturen jeres familie mulighed for at trÊde ud af den daglige trummerum og vÊre til stede sammen i nuet.

Det krÊver en ekstra indsats at komme ud i naturen med smÄ bÞrn. Alting tager lÊngere tid og er lidt mere besvÊrligt. Men I kan sagtens dyrke friluftsliv og fÄ skÞnne naturoplevelser alligevel. Det handler om at tilpasse forventninger og tempo til realistiske mÄl og aktiviteter, som passer til dine bÞrn.

”Friluftsrollinger” er en guide til smĂ„bĂžrnsforĂŠldre, der gerne vil dyrke friluftsliv. Bogen giver dig konkrete rĂ„d og vejledninger til bĂžrneegnede aktiviteter i Danmark og Skandinavien sĂ„som vandring, orienteringslĂžb, cykling, overnatning i det fri, bĂ„l, fiskeri og kanopadling.

Du fÄr rÄd om motivation af bÞrn, fÞrstehjÊlp, fÊllesskab og soloture, bÞrn i forskellige aldre, lege og underholdning i det fri, madlavning, udstyr og turplanlÊgning. Alt, du behÞver for at komme ud over dÞrtrinnet med dine egne friluftsrollinger.

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv fra barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlĂŠge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.dk.