(6)

Fristelsen

ljudbok och e-bok


Har du nogensinde spekuleret pÄ, om du kunne slÄ ihjel? MÄske er vi alle fÞdt med lige dele ondt og godt? MÄske venter det onde i os bare pÄ et svagt Þjeblik? Kan du tÞjle dine mÞrke sider?

Under den idylliske overflade i en lille havneby lurer vanviddet. Den lokale prĂŠst gennemlever sit livs vĂŠrste mareridt, da hans datter forsvinder. Politiet kommer ingen vegne med opklaringen, og da endnu et barn bliver bortfĂžrt, stiger frygten i byen. Alle holder vejret, og deres bĂžrn inde. Ingen kan fĂžle sig trygge.

‘Fristelsen’ er en utraditionel og kontroversiel spĂŠndingsroman, der handler om tro eller mangel pĂ„ samme. Handlingen foregĂ„r fortrinsvis i en lille prĂŠstegĂ„rd i Nysted. Romanen henvender sig til alle, der vil udforske troens grĂŠnser, mens de fĂ„r et godt gys.

Om forfatteren:

Dorthe Annette Hansen (fĂždt 1963 i NĂžrre Åby) var i 2009 med til at skabe opmĂŠrksomhed som medforfatter til Danmarks fĂžrste Facebook-krimi, DĂždens Fotograf. Her debuterer hun med eget vĂŠrk i form af thrilleren ‘Fristelsen’. Dorthe Annette Hansen har tilbragt sin ungdom og det meste af sit voksne liv i KĂžbenhavn, men er nu bosat i NykĂžbing Falster. Hun er uddannet butiksassistent, men har desuden arbejdet pĂ„ kontor i DSB, vĂŠret dagplejemor, lĂŠst teologi og vĂŠret ansat i Kriminalforsorgen i seksten Ă„r, de sidste fem som overvagtmester.

ANMELDERNE SKREV:

"En krimi forklĂŠdt som en historie om social deroute, og om hvor hurtigt man kan miste alt. Men heller ikke bogen er, hvad den udgiver sig for, og som lĂŠser skal man tage sig i agt for udlagte snydespor."

- Berlingske

"Som lÊser bliver man uden den mindste usikkerhed suget ind i det fiktive univers. Dialogerne er trovÊrdige og naturlige, og forfatteren formÄr at skrive, sÄ man bliver tung om hjertet."

- www.vildmedkrimi.dk

"Jeg mÄ dog indrÞmme, at det gav mig stof til eftertanke om prÊster og personligheder. En spÊndende bog, vÊrd at lÊse!"

- www.litteratursiden.dk