(12)

Frosne beviser

ljudbok


"Fra denne vinkel kunne han ikke se havet lÊngere, kun de snedÊkkede fjeldtoppe, som ragede op over et landskab, der efterhÄnden var dÊkket vatagtigt til.

Langsomt lukkede han Þjnene, ude og inde var alt blevet grÄhvidt og tyst. Han lod sig utilpas og svimmel falde ind i en mÊrkelig dÞs og hÞrte ikke skridtene, der kom nÊrmere."

Netop som de fÞrste feriegÊster skal til at komme til den vestgrÞnlandske by Sisimiut, bryder en mystisk virus ud i byen. Medierne rapporterer om to dÞdsfald, og myndighederne og ferieindustrien bliver bekymrede for sommerens omsÊtning, hvis frygten for sygdommen skal fÄ tag i turisterne.

Sika Haslund er netop vendt hjem til GrĂžnland efter mange Ă„r i Danmark og har fĂ„et arbejde i Go Greenland som kommunikationskonsulent. Hun bliver viklet ind i historien sammen med journalisten Thormod Gislasson, og de to opdager hurtigt, at sagen er langt mere omfattende end som sÄ 

Nina von Staffeldt er uddannet cand.mag. i pĂŠdagogik og arbejder i dag som selvstĂŠndig konsulent for blandt andre EU og de danske myndigheder. Hun flyttede til GrĂžnland i 1997 og har siden da blandt andet arbejdet som rejseleder og konsulent for GrĂžnlands Selvstyre. "Frosne beviser" er Nina von Staffeldts debutroman.


UpplÀsare: Julie Berthelsen
LĂ€ngd: