(9)

Fryser jeg

ljudbok och e-bok


Martin Kongstads fÞrste roman er et opgÞr med det monogame parforhold og begynder, hvor hans prisvindende og storsÊlgende debutnovellesamling, Han danser pÄ sin sÞns grav, slap:

Mikkel Vallin er blevet fyret som madanmelder, og hans kÊreste er skredet med en jysk succesforfatter. Bitterheden lurer, da han forelsker sig i den unge, ungarske succeskunstner Diana Kiss. Hun er bÄde til mÊnd og kvinder, og ansporet af hendes udsvÊvende liv gÄr Mikkel Vallin til kamp mod det traditionelle parforhold og prÞver selv at leve grÊnselÞst og flydende. En hed sommerferie i Tisvilde udvikler sig til en lejr med fri sex og kÊrlighed, men midt i det hele braser kunstmarkedet sammen og truer Dianas karriere. Mikkel Vallin kÊmper nu bÄde for at sÊtte kÊrligheden fri af parforholdet og for at holde fast i Diana.

Flere af karaktererne fra debuten lever videre i Fryser jeg: Den grundskeptiske bernadotteveninde Clara, det kulturradikale mÞnsterpar Nikolaj Krogh og Mille og den solidt utro it-millionÊr Kreuzmann. Og fÄr selskab af nye karakterer som de promiskuÞse veninder Sisters of Mercy, Mesterslikkeren fra Ørby og drukkenbolten og modegalleristen Levinsen med den onde jÞdepik.


UpplÀsare: Claes Bang
LĂ€ngd: