(1)

Fuldblod 4: Wonders store sejr

ljudbok och e-bok


Ingen er mere i tvivl om Wonders evner som véddelþbshest – kun Brad Townsend, ejerens sþn, som hellere ser sin egen hest vinde.

Lige fĂžr et lĂžb begynder Wonder at opfĂžre sig mĂŠrkeligt, den er nervĂžs og anspĂŠndt, men vinder lĂžbet i et vildt ridt. Da den senere lĂžber lĂžbsk i et vĂŠddelĂžb og smider sin jockey af er, er dens karriere som vĂŠddelĂžbshest alvorligt truet. Jilly, dens faste jockey, kan ikke ride forelĂžbig, og Wonder vil ikke acceptere andre pĂ„ sin ryg – undtagen Alison.

I bogserien "Fuldblod" fÞlger vi livet pÄ Whitebrook-farmen, hvor hestene er en meget stor del af hverdagen. Serien henvender sig til de 10-13-Ärige hesteglade piger og bestÄr pÄ dansk af 16 bind.

Joanna Campbell er pseudonym for Jo Ann Simon, en amerikansk forfatter som blev fĂždt i Connecticut i 1946. Allerede som barn var hun vild med heste, men hun fik fĂžrst sin egen som voksen, da hun reddede den forsĂžmte Moe fra en grum hesteskĂŠbne. Hun begyndte sin forfatterkarriere med at skrive romantisk litteratur for voksne, men senere blev hun bedt om at skrive nogle hestebĂžger til unge, og det udviklede sig til serien "Fuldblod". BĂžgerne, der udkom fra 1991 til 2005, er stadig er meget populĂŠre i hjemlandet USA.