(11)

Gensynet

ljudbok och e-bok


De var studiekammerater for tyve Är siden: Mary Stuart, Tanya og Zoe. Nu skal de mÞdes igen pÄ en ranch i det naturskÞnne Wyoming, tÊt ved Rocky Mountains. Der bliver meget at tale om 


PÄ det ydre plan er det gÄet dem godt. Den perfekte Mary Stuart er stadig gift med advokaten Bill. Tanya har fÄet succes som sanger og skuespiller. Og Zoe beundres som idealistisk lÊge og aids-specialist. Men under den blanke overflade har de hver isÊr store problemer.

Mary Stuarts voksne sÞn har begÄet selvmord, og hendes samliv med Bill er ulykkeligt. Tanya har forelÞbig tre oplÞste Êgteskaber bag sig, og hendes Þnske om at fÄ bÞrn er ikke gÄet i opfyldelse. Og Zoe har fÄet taget en blodprÞve, der viser, at hun selv er smittet med HIV.

Men livet skal gĂ„ videre. Kan de tre kvinder hjĂŠlpe hinanden – og i sĂ„ fald, hvordan?

Jo, der er masser at tale om. Og meget, der kan gÞres. For det er nu, venskaberne for alvor skal stÄ deres prÞve 


Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spÊndende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bÞger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bÞger pÄ verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af lÊsere over hele kloden.


UpplÀsare: Nanna Salomon
LĂ€ngd: