(18)

Giftblanderen

ljudbok och e-bok


Én gang morder, altid morder.

En julidag i 1999 afdÊkker kloakarbejdere fire bÞrnelig under et eftersyn af et lokalt kloaksystem tÊt ved Black Moss Manor, et refugium for erhvervsfolk i byen Sabden. I 1969 blev Black Moss Manor lukket ned som bÞrnehjem pÄ grund af den bÞrnemishandling, der fandt sted, og samme Är fik betjent Florence Lovelady seriemorderen Larry Glassbrook sat i fÊngsel.

Lige fÞr sin dÞd hÊvder Larry Glassbrook nu, at bÞrneligene umuligt kan vÊre over tredive Är gamle, de mÄ vÊre af nyere dato. Florence Lovelady, i 1999 vicepolitikommissÊr i London-politiet, mÄ vende tilbage til Sabden for at holde sit lÞfte til den dÞende seriemorder. Og efter Larrys dÞd er ogsÄ hans datter Cassie endelig fri til at vende tilbage til Sabden. Hun vil kÊmpe for at vinde sit livs kÊrlighed tilbage. Koste, hvad det vil.

Da de to kvinder vender tilbage til byen, der nÊsten tog livet af dem begge tredive Är tidligere, dukker for lÊngst begravede hemmeligheder frem i lyset og truer med at gÞre arbejdet fÊrdigt. Har ondskaben, der mange Är tidligere lukkede bÞrnehjemmet ned, fÄet lov til at fortsÊtte, eller er der andre og endnu mÞrkere krÊfter pÄ spil?

Giftblanderen udspiller sig i det samme univers som bĂžgerne i Sharon Boltons bestseller-serie om HĂ„ndvĂŠrkerne, men kan lĂŠses uafhĂŠngigt af dem.

Bolton skaber et mindevĂŠrdigt persongalleri og ved prĂŠcis, hvordan hun skal skrue op for spĂŠndingen og fortĂŠlle en intens historie.

The Guardian

Endnu en fÊngslende thriller ... hun skriver bare sÄ godt.

The Bookseller

I Boltons fremragende nye thriller balancerer hun behÊndigt mellem overnaturlige gyserelementer og et intenst psykologisk plot, sÄ lÊserne sidder ÄndelÞse tilbage til sidste side.

Publishers’ Weekly (USA)

SHARON BOLTON er den kritikerroste forfatter til nogle af de mest isnende krimier, der nogen sinde er skrevet. Hun har véret nomineret til CWA Gold Dagger for Årets Kriminalroman og til Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year. I 2014 vandt hun CWA Dagger in the Library for sine samlede vérker. Sharon bor i nérheden af Oxford med sin mand og sin sþn.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: