(1)

Giften under isen

ljudbok och e-bok


Serien om graverjournalisten Astrid Pedersen er inspireret af virkelige hÊndelser. Giften under isen (3) vil kunne lÊses som den fÞrste i rÊkken, eftersom den i tid gÄr forud for bÄde DrÞmmefangeren (1) og Sort blod (2).

Et fly styrter ned i NordgrÞnland, og en hemmelig last forsvinder under isen. 30 Är senere ankommer et ungt par, Astrid og Peter. Han er embedsmand i Udenrigsministeriet og skal tilse oprydningen af USA's militÊre baser. Hun er journalist, men har lovet ham at holde fri fra sit job pÄ Dagbladet i KÞbenhavn.

Ved ankomsten omdirigeres Peter til SydgrÞnland. Et australsk mineselskab har fundet mineraler, der er afgÞrende for verdens omstilling fra sort til grÞn energi, men nu truer fundet af flere skeletter, som politiet frygter stammer fra forbrydelser begÄet for mange Är siden, med at lukke for mineprojektet.

Det unge pars rejse skulle redde deres knagende kÊrlighed, men da efterforskningen mÞrklÊgges og Peter holder mÞder bag dobbeltlukkede dÞre, vokser hemmelighederne imellem dem. Det viser sig, at Peter er centralt placeret i et stÞrre coverup, tÊt overvÄget af verdens stormagter, og Astrid indser, da hun bryder sit lÞfte og gÄr efter historien, hvor lidt hun egentlig ved om manden, hun elsker.


UpplÀsare: Helle Fagralid
LĂ€ngd: