(1)

Glasmagerne

ljudbok och e-bok


Vi er i Frankrig i midten af det dramatiske syttenhundredetal. I et familiedynasti bestÄende af glasmagere. Revolution, opstande og omvÊltninger er hverdagskost. Gennem et Ärhundrede fÞlger vi den kaotiske og farverige fortÊlling, som pÄ en gang handler om familiens

historie og om Frankrigs revolutionshistorie. Et Ă„rhundrede, hvor alting kunne ske, og hvor nĂŠsten alting skete ...

"Glasmagerne" er en af Daphne du Mauriers mest enestÄende romaner. I den vises til fulde hendes eminente fortÊlleevne og unikke evne til at spinde lÊseren ind i historiens univers.

Daphne du Maurier (1907-1989) var en engelsk forfatter. Hun blev fĂždt ind i en kreativ familie, hvor forĂŠldrene var skuespillere, onklen redaktĂžr og bedstefaderen forfatter. Den kreative miljĂž opfostrede du Maurier, der senere selv blev forfatter. Hun skrev 29 romaner og noveller, der spĂŠnder fra gotiske fortĂŠllinger, biografier, historisk fiktion til skuespil og science fiction. Som et af 1900-tallets mest betydningsfulde arvtagere til den gotiske litteratur er du Maurier isĂŠr kendt for romanen "Rebecca" fra 1938 og novellen "Fuglene" fra 1952, der begge er filmatiseret af Alfred Hitchcock. I England sammenlignes hun med Karen Blixens gotiske fortĂŠllinger, der ligesom du Maurier kredser om det romantiske 1800-tal.


UpplÀsare: Karsten Lagermann
LĂ€ngd: